Kom, kijk en beleef!

Groepsaccommodatie De Witte Staarman is uitstekend geschikt voor een familieweekend, vriendenweekend, reünie, werkweek, introductieweek, enz.

Direct boeken

Kom naar De Witte Staarman

Omdat wij willen dat groepen zich bij ons volledig thuis voelen, verhuren wij de accommodatie aan één groep tegelijkertijd. Zo kan er optimaal genoten geworden!

Wat heeft ons huis te bieden?
Een uitgebreide professionele keuken met een eigen bar. De huiskamer en eetzaal lopen in elkaar over met aangelegen slaapkamers. De gehele accommodatie bevindt zich op de begane grond en is gelijkvloers. Daardoor is het uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers. Verder is één slaapkamer rolstoelvriendelijk gemaakt en is er een douche en toilet beschikbaar voor mindervaliden.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van het grote terras, de overdekte buitenbar, de barbecue, het beachvolleybalveld en het sportveld. Verder hebben we diverse buiten sport- en spelactiviteiten zoals de pannakooi, tafeltennis en tafelvoetbal.

Bruiloften en partijen
Ook is De Witte Staarman uitermate geschikt voor bruiloften en partijen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Kortom volop ruimte binnen en buiten en voor iedereen wat wils.

“We hebben een heerlijk familieweekend gehad in ‘De Witte Staarman’. De kinderen en de kleinkinderen hadden de tijd van hun leven en wij de vrijheid om heerlijk als familie bij elkaar te zijn.”

Heeft u een vraag en/of opmerking of wilt u liever persoonlijk contact?

Neem contact op

Contactgegevens

T. 0523-681534

M. 06-20850396

E. info@dewittestaarman.nl

Waar zitten wij?

Plan uw route!