Kom, kijk en beleef

Groepsaccommodatie De Witte Staarman is uitstekend geschikt voor een familieweekend, vriendenweekend, reünie, werkweek, introductieweek, enz.

Direct boeken

Wij van De Witte Staarman

Het boerenbedrijf van Ben en Lucie Wencker was gestopt en de schuur en bijgebouwen stonden leeg. Begin 2014 werd begonnen met de verbouwing van de schuur naar de huidige accommodatie. Alles is nieuw en fris. ‘De Witte Staarman’ voldoet aan alle tegenwoordige eisen. In 2014 werden de plannen van Ben en Lucie Wencker werkelijkheid.

Lucie: “Ik ben echt een mensenmens, gezellig en gastvrij. Het gevoel dat ik hier iedere dag mag beleven wil ik graag meegeven aan onze gasten. ‘s Avonds genieten van de zonsondergang over de uitgestrekte weilanden. Ook kan er heerlijk rond het kampvuur worden gezeten. Mensen voelen zich op deze manier helemaal thuis en hebben een mooie tijd. Dit is mijn doel.”

Ben: “Ik ben van de praktische kant. Het liefst werk ik in alle rust achter de schermen zodat de mensen een zorgenloze tijd kunnen hebben. In het verleden heb ik gewerkt als elektricien, loodgieter, vrachtwagenchaffeur maar ik heb ook ervaring met het boerenbedrijf. Op deze manier ben ik de ideale bouw- en klusman van ‘De Witte Staarman’. Het geeft mij voldoening als ik positieve reacties ontvang over onze accommodatie, want uiteindelijk doen we het daarvoor!”

 

Heeft u een vraag en/of opmerking of wilt u liever persoonlijk contact?

Neem contact op

Contactgegevens

T. 0523-681534

M. 06-20850396

E. info@dewittestaarman.nl

Waar zitten wij?

Plan uw route!